2011. március 2., szerda

Integrált vállalati architektúra konferencia, 2011

Időpont: 2011. március 1-2.
Helyszín: London, Anglia

A
MEGA immáron második éve az Integrált Vállalati Architektúra konferencia szponzora. A cégnek standja lesz a kiállítási területen, valamint a MEGA szponzorálja a délutáni teát a rendezvény első napján.

Már negyedik éve kerül megrendezésre a kétnapos
Integrated EA (integrált vállalati architektúra) konferencia, amelynek középpontjában ezúttal elsősorban a kormányzás és a védelem áll, emellett más iparágak tapasztalatait is érinti. A rendezvény azoknak a vállalati architektúrával foglalkozó szakembereknek, rendszermérnököknek, műszaki vezetőknek és informatikai vezetőknek szól, akik lehetőséget keresnek „az ötletek, kihívások megvitatására és naprakészek kívánnak maradni a vállalati architektúra kérdésekben”.

Az idei rendezvény számos témakört érint, mint amilyen a működési architektúrák, rendszerek rendszerei, a SOA, és a vállalati architektúra humán tényezői. Néhány prezentáció a kormányzás témakörét dolgozza fel, ezen belül azt részletezi, a terület esetében hogyan érhető el az architektúra nyújtotta maximális érték.

Néhányan az előadók közül:
- Air Commodore Mark Neal OBE, Head of Information, Strategy and Policy, UK MOD CIO (Mark Neal repülődandár parancsnok, Stratégia és Politika, UK Védelmi Minisztérium informatikai vezetője)
- Brigadier Alan Clacher OBE, Head of the UK MOD’s Logistics NEC Program (Alan Clacher dandártábornok, UK Védelmi Minisztérium Logisztikai NEC programjának vezetője)
- Mikael Hagenbo, Head of Architecture, Swedish Armed Forces (Mikael Hagenbo, architektúra vezető, Svéd Fegyveres Erők)
- Michael Wayson, Architecture and Infrastructure Directorate, OASD (NII) / DoD CIO (Michael Wayson, Architektúra és Infrastruktúra Igazgatóság, Helyettes Védelmi Miniszter Hivatala, Hálózatok és Információs Integráció / informatikai vezető, Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma)
- Steve Pybus, Manager Roadmap & Strategic Planning, NATS (Steve Pybus, roadmap & stratégiai tervezési vezető, NATS)

Kinek ajánljuk?

A konferencia elsősorban a vállalati architektúra szakembereknek szól, valamint mindazoknak, akik mielőtt belevágnának egy EA projekt megvalósításába, szakértőkkel szeretnének találkozni és tanulni tapasztalataikból. A konferencia mindenek előtt a kormányzásra és védelemre fókuszál, emellett számos prezentáció ipari és kereskedelmi esettanulmányokat dolgoz fel.

További információ

Látogasson el a konferencia honlapjára: www.integrated-ea.com/

Helyszín:
One Great George Street
Westminster, London, SW1P 3AA
Telefon: +44 (0)20 7665 2323

Kiállítás: The Great Hall
Konferenciaterem: Telford Theatre

A tavalyi konferencia résztvevőinek véleménye a rendezvényről:

Gus Smith, MOD
“Ez a konferencia egyedülálló abban, hogy összehozza a szakembereket a vállalati architektúra minden területéről”

Hugh Falkner, JCSys Ltd
“Egy kiváló fórum azoknak, akik a vállalati architektúrával bármilyen szinten kapcsolatba kerülnek. Sokféle téma, nagyon hasznos rendezvény”

Matthew West, Leeds University / Information Junction
“Kihagyhatatlan konferencia”

Bill Meir, BMT Hi-Q Sigma (2010 sponsor)
“Egy konferencia, amely során az EA témák, a kapcsolatépítési lehetőségek és a szórakozás egyensúlyban vannak”

Mikael Hagenbo, Swedish Armed Forces
“Jól szervezett éves esemény, jó témák, kár lenne kihagyni”

Naseer Shams, BMT Hi-Q Sigma
“Ez a konferencia kiváló alkalom volt egy védelemmel foglalkozó kezdő számára, hogy kapcsolatba lépjen a megfelelő szakemberekkel”

Chris De Combe, COE
“Kiváló kapcsolatépítési és ötletszerzési lehetőség”