2011. február 7., hétfő

Tovább terjeszkedik a MEGA: új dél-afrikai partner a vállalati architektúra területén

A General DIGITAL , mint tapasztalt szoftver disztribútor
Sajtóközlemény ­– RAYNHAM, 2010. december 13.A
MEGA, a vállalati architektúra (EA) és a vállalati irányítás, kockázat és megfelelőség kezelő (GRC) megoldások nagy múlttal rendelkező fejlesztője kiterjesztette nemzetközi erőforrásait azáltal, hogy a dél-afrikai General DIGITAL vezető szoftverforgalmazó a vállalat partnerévé vált.

1999 óta a General DIGITAL számos nemzetközileg elismert szoftvermárkát és módszert vezetett be a helyi piacon, valamint egy vállalati architektúra eszköz kizárólagos forgalmazását végzi Dél-Afrikában. A MEGA bevezetésével a General DIGITAL mától dél-afrikai, botswanai, namíbiai és mauritiusi vállalatok számára teszi elérhetővé egy újabb vállalati architektúra eszköz választásának lehetőségét.

“A vállalati architektúra eszközök alkalmazása olyan országokban, mint amilyen Dél-Afrika, a fejlettebb menedzsment, elemző és kommunikációs eszközök kínálata iránti igényt tükrözi. Az elmúlt hét év során a vállalati architektúra eszközök piacán szerzett nagy tapasztalatunknak köszönhetően úgy éreztük, itt az ideje egy új, átfogóbb vállalati architektúra eszköz bevezetésének, amely képes megfelelni növekvő és folyamatosan változó piacunk igényeinek” – mondta Howard Hamilton, a General DIGITAL ügyvezető igazgatója. “Számos vállalati architektúra eszköz alapos vizsgálatát követően büszkén jelentjük be, hogy a MEGA termékek azonnal elérhetőek Dél-Afrikában.”Nyolc országban található irodáival és huszonhat globális partnerével a MEGA Amerikában, Európában, Ázsiában, Afrikában és a Közel-Keleten szolgálja a vállalatok működését. A General DIGITAL fontos szerepet fog betölteni a MEGA nemzetközi erőforrásai között a helyi szoftvertámogatás és oktatás biztosításával.

A MEGA Suite segíti a vállalatokat a piaci változásokhoz történő alkalmazkodásban, ezen felül hozzájárul a késedelmek, költségek csökkentéséhez. Egy olyan átfogó eszköz, amelyet több működési terület vagy osztály is hatékonyan használhat.

“Nemzetközi ügyfeleink a legmagasabb szintű minőséget és elégedettséget várják el a MEGA által kínált megoldásoktól. Annak érdekében, hogy megfeleljünk ennek az elvárásnak, a MEGA tovább kívánja folytatni földrajzi erőforrásai kiterjesztését” – jegyezte meg Lucio de Risi, a MEGA elnöke. “Az erős kapcsolat a nagy tapasztalattal rendelkező vállalati architektúra és GRC szakértőkkel alapvető fontosságú fölrajzi terjeszkedésünkhöz, de mindenek előtt ügyfeleink megelégedettségéhez” – tette hozzá Lucio de Risi.